Over ons

1. Onze Geschiedenis

Bla Harir is niet zomaar een kapsalon; het is het resultaat van een rijke geschiedenis doordrenkt met passie voor perfectie. In dit eerste hoofdstuk nemen we je mee op een reis door de ontstaansgeschiedenis van Bla Harir, van de allereerste visie tot de bloeiende realiteit van vandaag.

Onze reis begon met de droom om niet alleen kapsels te creëren, maar echte kunstwerken die de persoonlijkheid en stijl van elke klant weerspiegelen. Van bescheiden begin tot het bouwen van een toegewijd team van getalenteerde stylisten, vertelt onze geschiedenis het verhaal van groei, doorzettingsvermogen en de liefde voor het kappersvak.

2. Onze Missie en Waarden

Bij Bla Harir geloven we dat haar meer is dan alleen strengen op je hoofd. Het is een expressie van individualiteit, een kunstvorm die we met uiterste zorg en toewijding benaderen. In dit hoofdstuk ontdek je onze missie en waarden, de kernprincipes die ons leiden bij elke snit, kleuring en behandeling.

Onze missie is eenvoudig: het bieden van een ongeëvenaarde hairstylingervaring, waar vakmanschap en klantgerichtheid hand in hand gaan. Onze waarden, zoals integriteit, creativiteit en respect voor individuele schoonheid, vormen de pijlers van alles wat we doen.

3. Het Team achter Bla Harir

Een kapsalon is slechts zo goed als het team erachter. In dit hoofdstuk stellen we je voor aan de getalenteerde stylisten en professionals die Bla Harir tot leven brengen. Leer meer over hun ervaring, passies en toewijding aan het vak. Ontdek hoe ons team samenwerkt om de visie van Bla Harir te verwezenlijken en jouw verwachtingen te overtreffen.


4. Onze Diensten: Meer dan Alleen Haar Knippen

Bij Bla Harir bieden we meer dan alleen knip- en kleurbehandelingen. Hier ontdek je de breedte van onze diensten, van luxe behandelingen tot stylingadvies. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende nieuwe look, een ontspannende hoofdmassage of professioneel advies over haarverzorging, we hebben alles onder één dak.

5. Klanttevredenheid en Getuigenissen

Niets vertelt ons verhaal beter dan de tevredenheid van onze klanten. In dit hoofdstuk delen we enkele hartverwarmende getuigenissen van de mensen die Bla Harir hebben ervaren. Ontdek hoe wij niet alleen kapsels creëren, maar ook zelfvertrouwen, glimlachen en een gevoel van eigenwaarde.

6. Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Bij Bla Harir geloven we in duurzaamheid, niet alleen in de wereld van haarverzorging, maar ook in onze bedrijfspraktijken. Ontdek hoe we streven naar milieubewustzijn, ethische keuzes en duurzame oplossingen om een positieve impact te hebben op zowel onze klanten als de planeet.