sunglasses, woman, pool-2705642.jpg

Studio Anneloes, stijlvolle en comfortabele dameskledij 

Ben je op zoek naar kleding dat zich kenmerkt door een hoogwaardige travelkwaliteit? Dan zal in de praktijk meteen duidelijk worden dat de keuze voor het merk Studio Anneloes al snel kan worden gemaakt. Binnen het assortiment van dit merk zijn heel wat verschillende kledingstukken terug te vinden die er stuk voor stuk bekend om staan over een uitstekende kwaliteit te beschikken. Of je nu op zoek bent naar een leuk jurkje om aan te kopen of een mooie broek, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. In ieder geval, ook voor mensen die fan zijn van kledingstukken van Nederlandse bodem is dit merk het ontdekken meer dan waard. 

Kennismaking met Studio Anneloes 

In eerste instantie is het goed om te weten dat Studio Anneloes een vrij jong merk is van Nederlandse bodem. Het merk werd oorspronkelijk opgericht door Anneloes van de Heijden. Voor alle ontwerpen welke deel uitmaken van de collectie van dit merk geldt dat ze tot stand zijn gekomen hier in Nederland. Bovendien is het zo dat de artikelen enkel en alleen worden gemaakt in hoogwaardige ateliers verspreid over Europa. Hier worden ze met alle liefde en zorg gemaakt. Op deze manier ben je altijd verzekerd van eerlijke producten die je aankoopt terwijl je altijd kan rekenen op een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. 

Op zoek naar travelkwaliteit? Zoek niet verder! 

Voor het merk Studio Anneloes geldt dat ze wellicht nog het bekendst is omwille van de travelkwaliteit die ze aan de dag weet te leggen. Voor deze kwaliteit geldt dat ze ontstaat door de combinatie van polyamide en elastaan. Het voornaamste voordeel van deze travelkwaliteit heeft te maken met het feit dat de kleding niet zal kreuken of pillen, maar bovendien ook op een uitermate milieuvriendelijke manier kan worden geproduceerd. Het materiaal zal niet kreuken wat natuurlijk een zeer belangrijke meerwaarde met zich meebrengt voor mensen die vaak op vakantie gaan of bijvoorbeeld vaak een zakenreis ondernemen. 

Studio Anneloes op en top duurzame kleding 

Wanneer je kiest voor één of meerdere van de kledingstukken van Studio Anneloes zal je vast kunnen stellen dat je daarbij niet alleen kan rekenen op een geweldige uitstraling en een zeer mooie kwaliteit. Daarnaast is het immers ook nog eens zo dat de productie van de kledingstukken zich richt op het drastisch verminderen van de vervuiling en het realiseren van een energiebesparing. Voor Studio Anneloes geldt dat ze ervoor zorgt dat er uitsluitend duurzame producten op de markt worden gebracht. 

De goede kwaliteit evenals de hoogwaardige materialen zorgen er samen voor dat de artikelen van Studio Anneloes bijzonder lang mee blijven gaan. Je hoeft ze dan ook absoluut zeker niet regelmatig te vervangen, integendeel. Voor veel mensen geldt dat ze bij het aanschaffen van hun nieuwe kleding vooral kijken naar de uitstraling van de kledingstukken. Daar is op zich natuurlijk niets mis mee ware het niet dat je er goed aan doet om ook met andere factoren rekening te houden. In ieder geval, wil je graag kunnen rekenen op niet alleen op en top mooie, maar ook duurzame kleding? Dan is het zeker interessant om even het assortiment door te nemen dat het Nederlandse merk Studio Anneloes voor jou in petto heeft.